Tanulj okosan – elméletből gyakorlatot

Tanulj okosan. Mindenkinek szüksége van marketing tevékenységre vagy PR-re vagy salesre, amivel sikerre viheti a cégét. A legfontosabb kérdés a hogyan!

Te milyen stratégiát választasz?

Hogy viszed sikerre a céged? Megtanulod vagy felcsapod a telefonkönyvet, böngészel az interneten, ajánlást kérsz vagy kérsz konkrét ajánlatot?

Mindig van ok, hogy jobbá tedd a vállakozásodat. Ez most egy kiemelt helyzet!

 

Építs biztos alapokra!

Ha az alapoktól akarod kezdeni, akkor már online is tanulhatsz. 3-5 fős csoportok ideálisak, mert így bármikor kérdezhetsz, illetve alkalmad lesz mások kérdéseit, és az azokra adott válaszokat is megismerni. Ez egyúttal jó útmutató lesz azzal kapcsolatban is, hogy mások mire és hogyan szeretnék használni a közösségi oldalakat és a marketing lehetőségeket.

Fejlődj együtt a cégeddel!

Ha a meglévő tudásodat szeretnéd felfrissíteni, tovább fejleszteni, akkor lényeges, hogy előtte kicsit felkészüljünk egymásból, mert így a Te igényeidhez alakítható a kurzus menetrendje.

Rugalmasan felépített tematika hozzád igazítható, így lépésről lépésre haladhatsz.

Cél, hogy önállóan is el tudj igazodni az online marketing területén.

Szerezd meg a gyakorlati tudást velünk, hogy Te is kezelni tudd közösségi oldalaidat, vagy könnyebben tudj elhelyezkedni a piacon.

 

„Best of” válogatás, ami számodra a legjobb.

Te állíthatod össze, hogy miről, mennyit szeretnél tanulni. Egy működőképes vállalkozáshoz szükséges információkkal kiegészített oktatás, ami a hétköznapi tennivalóktól az egyszeri kampányokig mindent megmutat. Cél, hogy egyben lásd a vállalkozás lehetőségeit és azt, hogy pontosan mire van szükséged a terveid eléréséhez.

Ez egy nagyon összetett feladat, ami ott kezdődik, hogy milyen vállalkozási formát használj, és a stratégia fogja meghatározni, hogy milyen módon mutasd meg magad (honlap, webshop, blog, facebook, insta, ads, workshop…).

A megfelelő marketingmix fogja támogatni a céljaidat, ez alapján láthatóak azok a tevékenységek, amelyekre munkatársat érdemes felvenned, vagy jobb kiszervezned.

Tanulj okosan marketinget
Tanulj okosan marketinget

Tanulj okosan – marketing alapozó

A saját vállalkozásodat szeretnéd fejleszteni, de kevés az időd.

Az online marketing útvesztőiben szeretnél iránymutatást kapni.

Vállalkozást indítanál, és még nem tudod, hogyan kezdj hozzá.

Jól jönne a külső megerősítés, amikor néha elbizonytalanodsz.

Plusz tudást szeretnél, hogy alkalmazottként jobban boldogulj.

Irány tanulni!

 

Tanulj okosan - elméletből gyakorlatot | 2
Most