Új nap, új lehetőség! Kezdd a mai nappal!

Új nap, új lehetőség! Állj meg egy pillanatra, hogy észre is vedd!

Másfél kilós és 100 milliárd idegsejtet működtető titokzatos szerv tevékenysége egyszercsak varázsütésre aktiválódik és nem tudhatjuk, hogy dühbe gurulunk vagy felidézzük az első csók emlékét. Tudatosság lehetne a jelszó, de igen izgalmas kihívás, hogy mikor van szüksége az agynak edzésre és mikor meditálásra.

Kihívásokra szükségünk van

 

 

Naponta vagy évente?

Karácsony margójára

Visszaszámolsz vagy haladsz napról napra? Én mindig, nem csak úgy általában, mindig visszaszámolok. Amikor eltelik megint 1 év, 12 hónap, 52 hét, 365 nap, 8760 óra…, ami részben nagyon sok idő, de mégis időnként egy pillanatnak tűnik.

Megtettünk mindent, amit elterveztünk? Kell hozzá egy csipetnyi múlt, hogy pontosan tudjuk, mit értünk el, mire lehetünk büszkék és mit kell újratervezni. Persze kell a jövő is, hiszen álmodozni, vágyakat és célokat megfogalmazni, de a jelen az, amire igazán szükség van. Itt és most, tenni, de nem csak akkor, amikor fordul a számláló. Mert mi is a cél?

Új nap, új lehetőség | cég & brand
Új nap, új lehetőség | Cég & Brand

Legyen jobb, mint tegnap! Ehhez kellenek az összetevők, amiből megalkothatod azt, amire Te vágysz!

Múlt, jelen és jövő egyben… 

Az év többnyire 365 napból áll, tényleg csak és kizárólag azon a néhány ünnepnapon kell odafigyeli a másikra vagy magamra? Vagy választhatjuk azt is, hogy inkább mindennap teszek magamért.

Az idő az egyik legfurcsább az életünkben, mert mérjük, de nem uralhatjuk. Nem tudjuk se gyorsítani, se lassítani. Van és kész, az életünk része, de mégis kellene valamit kezdeni vele.

Gondoltál már arra, hogy vannak napok, amikor minden sikerül? Bármennyi dolgod van, mégis a végére érsz, és elégedetten dőlhetsz hátra a nap végén. Míg máskor jóval kevesebbel is alig boldogulsz, stresszelsz, frusztrált vagy.

Mi lehet ennek az oka?

Az, hogy jól vagy rosszul időzítesz!

Minden döntésednek következménye van, ami eltölthet félelemmel vagy a szabadság érzésével, hogy te irányítasz. Noha külső körülmények mindig lesznek, azokra fogni bármit az életedben felesleges, mert mindenkinek vannak körülményei.